Kunstuitleen Veenendaal

Zoekt u een origineel kunstwerk voor bij u thuis? Dan bent u bij Kunstuitleen Veenendaal aan het juiste adres! Hier kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kunst lenen en experimenteren met werken in allerlei stijlen en technieken. Als het kunstwerk u bevalt, dan kunt u het ook kopen.

Een veelzijdige kunstcollectie
Als abonnee kunt u kiezen uit ruim 12.000 kunstwerken van alle aangesloten kunstuitleencentra*. Deze collectie bestaat uit schilderijen, tekeningen, grafische kunst, foto’s en sculpturen, veelal met een waarde van € 500,00 tot € 15.000,00. Ieder jaar worden er nieuwe werken aan de collectie toegevoegd.
* Kunstuitleen Veenendaal werkt samen met Utrecht, Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Vleuterweide, Woerden en Zeist. 

Online zoeken en reserveren
Op www.kunstuitleenveenendaal.nl kunt u de gehele collectie snel bekijken. Het is mogelijk kunstwerken, ook als ze uitgeleend zijn, online te reserveren. U kunt zoeken op kunstenaar, stijl of techniek, op kleur of formaat.

Hoe word ik lid van Kunstuitleen Veenendaal?
U wordt lid op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Vervolgens kiest u een kunstwerk uit dat u aanspreekt. Na registratie kunt u het direct mee naar huis nemen. U leent het kunstwerk voor een bepaalde periode, waarna u opnieuw een keuze maakt uit de collectie. Uiteraard bent u ook van harte welkom tijdens onze tentoonstellingen en workshops.
 

Kustuitleen Veenendaal
 
 
 
 
 
label
 
vorige Print afbeelding volgende