Telefoonnummer Stadswinkel

   (0318) 59 11 38

 

 

 

Stadswinkel Veenendaal in De Cultuurfabriek 

De Stadswinkel is een samenwerking van VVV Regio Vallei en Bibliotheek Veenendaal en wil met een gevarieerd aanbod een lokale en regionale functie vervullen.

Assortiment

Bij de Stadswinkel kun je – net als voorheen bij de VVV - terecht voor (toeristische) informatie over Veenendaal en omgeving en natuurlijk ook voor de bekende cadeaubonnen zoals Irischeques en podiumbonnen. Daarnaast fungeert de Stadswinkel als galerie voor lokale kunstenaars, museumwinkel en last but not least als citymarketing-hotspot. Alle producten zijn ‘made in Veenendaal’ of gemaakt voor Veenendaal. Een winkel van en voor Veenendaal en de regio dus, in de dynamische omgeving van De Cultuurfabriek.

Samenwerking

De Stadswinkel Veenendaal is een samenwerking van VVV Regio Vallei en Bibliotheek Veenendaal. De VVV was op zoek naar een nieuw, centraal gelegen en goed bereikbaar onderkomen. De bibliotheek, die evenals de VVV een informatiefunctie heeft, zoekt samen met Museum Veenendaal, de Historische Vereniging Oud Veenendaal en Kunstuitleen Veenendaal (partners binnen De Cultuurfabriek) voortdurend naar nieuwe vormen van ondernemen. Het concept van Stadswinkel Veenendaal past helemaal in die lijn en voegt een nieuwe functie toe aan De Cultuurfabriek. De verwachting is dat veel Veenendalers, maar ook bezoekers van buiten de gemeentegrenzen hun weg naar De Stadswinkel gaan vinden en tegelijkertijd genieten van de gastvrije plek die De Cultuurfabriek biedt. 

 
 
 
 
 
label
 
vorige Print afbeelding volgende